Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g ziaren słonecznika
- 160 g siemienia lnianego
- 140 g ziaren sezamu, białego
- 220 g mąki kukurydzianej
- 1 ½ łyżeczki soli
- 110 g oleju rzepakowego lub słonecznikowego
- 500 g wody, wrzącej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2221.4 kJ / 530.9 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Tuk
- 41.3 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 11.3 g
- Sodík
- 449.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10min
Wegański placek (farinata)
1 Std. 50 Min
Mąka gryczana
5 Min
Żytnie podpłomyki
2h 10min
Bagietka bezglutenowa
1h 45min
Chrupkie pieczywo orzechowe
1 Std. 50 Min
Chrupkie pieczywo
40min
Kulki z amarantusa i kakao
1 Std. 20 Min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 godz.
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min
Placek z ciecierzycy z warzywnym dipem curry
1 Std. 20 Min
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6 Std. 15 Min