
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g ziaren słonecznika
- 160 g siemienia lnianego
- 140 g ziaren sezamu, białego
- 220 g mąki kukurydzianej
- 1 ½ łyżeczki soli
- 110 g oleju rzepakowego lub słonecznikowego
- 500 g wody wrzącej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 530.9 kcal / 2221.4 kJ
- Protein
- 12.8 g
- Tuk
- 41.3 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Vláknina
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Sodík
- 449.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6hod. 15min
Krakersy z sezamem i makiem
40min
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2hod.
Farinata - włoski placek z ciecierzycy
1hod. 30min
Chleb gryczany z czosnkiem i chrzanem
2hod. 10min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3hod. 30min
Chrupkie pieczywo orzechowe
1hod. 50min
Placek z ciecierzycy z warzywnym dipem curry
1hod. 20min
Chrupkie pieczywo
40min
Masło orzechowe
5min
Bezglutenowy chleb życia
1hod. 10min