Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 12 Oliven, schwarz, entsteint
- 200 g Feta, in Stücken
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 30 g Sahne
- 70 g Tomatenmark
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 1 Prise Rosmarin, getrocknet, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1083 kJ / 259 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Schafskäse-Dip
10min
Schafskäse-Creme
5 min
Türkischer Obatzter
10min
Mediterraner Käseaufstrich
5 min
Paprika-Feta-Creme
10min
Zwiebelbutter
10min
Spundekäs (Hessen)
10min
Hirten-Aufstrich
10min
Aprikosenfrischkäse
5 min
Frischkäse-Senf-Creme
10min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min