Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Walnüsse, halbiert
- 150 g Ziegenweichkäse (Ziegencamembert), in Stücken
- 150 g Birnen aus der Dose, in Stücken
-
100
g Schmand
nebo 100 g Frischkäse - 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 546 kJ / 130 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Obatzter mit Bier
10 Min
Gorgonzola-Aufstrich
5 Min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 Min
Roter Ziegen-Streich
25 min
Hirtencreme
1 Std. 15 Min
Aprikosenfrischkäse
5 Min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 min
Gerösteter Mandel-Lauch-Aufstrich
1h 30min
Pistazien-Frischkäse-Aufstrich
5 Min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10 Min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 Min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 Min