
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Walnüsse, halbiert
- 150 g Ziegenweichkäse (Ziegencamembert), in Stücken
- 150 g Birnen aus der Dose in Stücken
-
100
g Schmand
nebo 100 g Frischkäse - 1 Frühlingszwiebel in feinen Ringen
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 130 kcal / 546 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2hod. 45min
Süßer Bratapfel-Frischkäse-Aufstrich
10min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1hod.
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10min
Gorgonzola-Aufstrich
5min
Gerösteter Mandel-Lauch-Aufstrich
1hod. 30min
Rotweinbutter
3hod. 20min
Obatzter mit Bier
10min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min