
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanillepudding
- 500 g Milch
- 30 g Speisestärke
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Boden
- 60 g Butter, in Stücken
- 150 g Mehl
- 60 g Zucker
- 1 Ei
- 1 TL Backpulver
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 150 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Speisestärke
- 2 Eier
Puddingcreme und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1974 kJ / 472 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Böhmische Knödel
1hod.
Mohnstollen
26hod.
Eierschecke
6hod. 30min
Eierschecke
7hod.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4hod. 30min
Sächsische Quarkkeulchen
3hod.
Lausitzer Hefeplinsen
1hod. 25min
Soljanka
45min
Senfeier
1hod. 5min
DDR - Soljanka
1hod.
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2hod. 15min
Würzfleisch (Ragout fin)
1hod.