Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puddingcreme
- 400 g Milch
- 150 g Zucker
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 5 Eier, getrennt
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 2 Eier
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 150 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Böhmische Knödel
1h
Lausitzer Hefeplinsen
1 godz. 25 min
Kartoffel-Zimt-Kuchen (Dätscher)
2 godz.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30 min
Eierschecke
7 Std.
Soljanka
45 dk
Sächsische Quarkkeulchen
3h
DDR - Soljanka
1h
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2h 15 min
Stachelbeer-Baiser
1sa 10 dk