Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puddingcreme
- 400 g Milch
- 150 g Zucker
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 5 Eier, getrennt
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 2 Eier
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 150 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Böhmische Knödel
1 godz.
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25 min
Tote Oma
50min
Dresdner Eierschecke vom Blech
4小时 30 分钟
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30 min
Würzfleisch (Ragout fin)
1 godz.
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
DDR - Soljanka
1 godz.
Eierschecke
7 Std.
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 Std. 40 Min
Soljanka
45 min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2hod. 15min