Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanillepudding
- 900 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 45 g Zucker
Hefeteig für den Boden
- 120 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Eigelb
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Prisen Salz
Quarkcreme
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 225 g Zucker
- 1000 g Quark, 40% Fett
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
Guss und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
- 2 EL Speisestärke (10 g)
- Öl zum Bestreichen des Backpapiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Soljanka
45min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 Std. 30 Min
Mandarinenkuchen vom Blech
1hod. 30min
Quark-Hefe-Taler
2hod. 15min
Rührkuchen
1hod. 10min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1hod. 30min
Böhmische Knödel
1h
Eierschecke
7h
Rote-Beeren-Baiser-Biskuit
3 Std. 15 Min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1h 15min