Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanillepudding
- 900 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 45 g Zucker
Hefeteig für den Boden
- 120 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Eigelb
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Prisen Salz
Quarkcreme
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 225 g Zucker
- 1000 g Quark, 40% Fett
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
Guss und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
- 2 EL Speisestärke (10 g)
- Öl zum Bestreichen des Backpapiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Zimt-Kuchen (Dätscher)
2h
Eierschecke
6 godz. 30 min
Eierschecke
7 godz.
Kiba-Crunch-Kuchen
5h 35min
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2h 30min
Spiegelei-Kuchen
1h 15min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1h 15min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.