Kompatibilní verze
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina di kamut
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di insalata valeriana
- 100 g di tacchino arrosto a fette
- 100 g di Parmigiano reggiano in scaglie
- glassa di soia, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 596 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 64.6 g
- Tuk
- 25.1 g
- Vláknina
- 8.7 g
Alternativní recepty
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1u.
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3ωρ. 10 λεπτ.
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3 godz. 20 min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4h
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h