Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 4 uova
- ½ cucchiaino di sale
Salsa
- 50 g di gherigli di noci
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 100 g di latte
- 10 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco in grani
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 61.7 g
- Tuk
- 42.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35 min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1 godz. 30 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1h 20min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Frollini al pesto
1 godz. 30 min
Risotto pere e Taleggio
40min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Risotto al Barolo
30 min