Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 500 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 1 ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
70
g cukru trzcinowego, nierafinowanego
nebo 70 g cukru - 70 g płatków owsianych
-
70
g mąki pszennej pełnoziarnistej
nebo 70 g mąki pszennej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1091.1 kJ / 260.8 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 40.1 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 5.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2h 10min
Ciasto marchewkowe z polewą z serka śmietankowego
2 Std. 30 Min
Szybkie ciasto ze śliwkami
1 godz. 10 min
Ciasto migdałowe z Santiago
1h 30min
Tapenada
5 Min
Placek z jabłkami i owsianą kruszonką
1 Std. 35 Min
Czereśniowa galette
1h 25min
Pudding z tapioki i mus z miechunki peruwiańskiej
45min
Galette z borówkami
1h 25min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Wegańskie jabłka pod kruszonką z lodami waniliowymi
1h
Owoce zapiekane pod kruszonką „ze wszystkiego”
50 Min