Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Naturjoghurt
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 60 g Zitronensaft
- 60 g Zucker
- 250 g fettreduzierte Sahnealternative, 19 % Fett, zum Schlagen, z.B. RAMA Cremefine
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine, z.B. Gelatinefix oder Sofort Gelatine
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 933 kJ / 225 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Birnencreme
3h 30 min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1h 20 min
Erdbeermousse
4h 15 min.
Eierlikörmousse
8h 30min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Joghurtmousse Vanille
2h 30min
Quark-Mousse
5h
Limettencreme
45min
Joghurt-Kokos-Creme
20 min
Quarkmousse mit weißer Schokolade
1h 10min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50min