Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 200 g Sahne
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Mandeln, gebrannt
- 150 g Äpfel, in Stücken
- 150 g Birnen, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1771 kJ / 423 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.
Johannisbeermousse
2 Std. 25 Min
Schichtdessert mit Kirschen
15min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30 phút
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40 phút
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1h 5min
Rhabarber-Trifle
20 Min
Apfel-Quark-Trifle
1h 30 phút
Quark-Mousse
5h
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1h 20 phút
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30 phút
Stachelbeer-Schichtdessert
2h