Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Mandeln, gebrannt
- 150 g Äpfel, in Stücken
- 150 g Birnen, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1771 kJ / 423 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45min
Schichtdessert mit Kirschen
15p
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 Std. 15 Min
Zwetschgen-Trifle
4 godz.
Johannisbeer-Vanille-Creme
45min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Erdbeermousse
4 Std. 15 Min
Quark-Mousse
5 Std.
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15p
Schwarzwälder Schicht-Quark
55min