Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Mandeln, gebrannt
- 150 g Äpfel, in Stücken
- 150 g Birnen, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1771 kJ / 423 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joghurtmousse Vanille
2h 30 min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1h 30min
Quark-Mousse
5h
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40 min
Zwetschgen-Trifle
4h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30 min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1h 15 min
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2 godz. 40 min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1h 20 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3u. 30min
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1h 30min