Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rhabarber-Topping
- 3 Blatt Gelatine
- 250 g Rhabarber, geputzt, in groben Stücken
- 100 g Erdbeeren
- 80 g Zucker
- 50 g Sekt
Schmandcreme
- 80 g Zucker
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (für 500 ml Flüssigkeit)
- 350 g Schmand
- 10 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1750 kJ / 418 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2u. 30min
Himbeer-Zitronen-Wölkchen
10u. 20min
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Rhabarber-Trifle
20min
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Johannisbeermousse
2 Std. 25 Min
Quark-Mousse
5h
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.
Pfirsich-Joghurt-Trifle mit Walnusskrokant
45 min