Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rhabarber-Topping
- 3 Blatt Gelatine
- 250 g Rhabarber, geputzt, in groben Stücken
- 100 g Erdbeeren
- 80 g Zucker
- 50 g Sekt
Schmandcreme
- 80 g Zucker
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (für 500 ml Flüssigkeit)
- 350 g Schmand
- 10 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1750 kJ / 418 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1h
Sardische Joghurtcreme
9 Std.
Schwarzwälder Schicht-Quark
55 min
Quark-Mousse
5h
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1 godz. 30 min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1h
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1h 5min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1h 15min
Apfel-Amaranth-Quarkspeise
1 godz. 10 min