Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kirschkompott
- 1 Glas Schattenmorellen (Abtropfgew. 350 g)
- ½ TL geriebene Orangenschale
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Speisestärke (ca. 1 EL) siehe Tipp
Quark-Creme und Fertigstellung
- 100 g Cantuccini (ca. 10-12 Stück)
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Quark, 40% Fett
- 20 g Zucker
- 1 gestr. TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1371 kJ / 327 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1 godz. 20 min
Schichtdessert mit Kirschen
15min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2 godz.
Schwarzwälder Schicht-Quark
55min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Schnelles Trifle
15min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1 godz. 20 min
Leichte Blaubeer-Joghurt-Creme
10min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 Std. 30 Min