Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 300 g Dinkelmehl, Type 630
Belag und Fertigstellung
- 1000 g Heidelbeeren, frisch
- 50 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 430 kJ / 103 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1 Std. 30 Min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2h 30min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 Std. 30 Min
Rührkuchen mit Obst
1h
Kokos-Orangen-Muffins
45min
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50 min
Zwetschgendatschi
1 godz. 20 min
Erdbeer-Streusel-Schnitten
1 Std. 30 Min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1 Std. 25 Min
Rote-Beeren-Baiser-Biskuit
3 godz. 15 min
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min