Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 300 g Dinkelmehl, Type 630
Belag und Fertigstellung
- 1000 g Heidelbeeren, frisch
- 50 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 430 kJ / 103 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfirsich-Butterkuchen
2 godz. 20 min
Brombeer-Kuchen
2 Std.
Bunter Obstkuchen vom Blech
1h
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 Std. 30 Min
Aprikosen-Muffins
45 min
Blechkuchen mit Pflaumen
1h 15 min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 godz. 30 min
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Beeren-Blechkuchen
1 godz. 30 min
Honigkuchen
1h
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min