Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 120 g Zucker
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält
- 120 g Milch
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 500 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
Grießpudding
- 1000 g Milch
- 1 Prise Salz
- 130 g Weichweizengrieß
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Zucker
Belag
- 700 g Stachelbeeren
- 600 g Schmand
- 1 Ei
- 80 g Zucker
- 1 EL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 58 g
Alternativní recepty
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Himmelstorte
1h 40min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min
Spiegelei-Kuchen
1 Std. 15 Min
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.
Stachelbeer-Baiser
1 godz. 10 min
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4 Std. 15 Min
Brombeer-Kuchen
2 godz.
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min