Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 120 g Zucker
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält
- 120 g Milch
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 500 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
Grießpudding
- 1000 g Milch
- 1 Prise Salz
- 130 g Weichweizengrieß
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Zucker
Belag
- 700 g Stachelbeeren
- 600 g Schmand
- 1 Ei
- 80 g Zucker
- 1 EL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 58 g
Alternativní recepty
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20 min
Mohn-Birnen-Kuchen
3 Std.
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Birnen-Schmand-Torte
2 Std.
Spiegelei-Kuchen
1 Std. 15 Min
Stachelbeer-Baiser
1 Std. 10 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min