Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Milch
- 40 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 35 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
Belag
- 350 g Quark, 40% Fett
- 1 Ei
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Sonnenblumenöl
- 25 g Speisestärke
- 100 g Lemon Curd
- 20 g Milch
- 250 - 300 g gemischtes, frisches Obst (z.B. Äpfel, Pflaumen, Birnen, in dünnen Scheiben)
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1571 kJ / 375 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Käsekuchen
1u. 40min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Quarkstrudel mit Kirschen
2 Std. 15 Min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Puddingschnecken
2h
Quark-Hefe-Taler
2 Std. 15 Min
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2h
Johannisbeer-Schnitte
2u. 30min
Mascarpone-Apfel-Torte
6u.
Zwetschgen-Donauwelle
2u. 30min
Apfeltaschen
2 Std. 40 Min
Badische Apfeltorte
1u. 40min