Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sultaninen
- 150 g Rotwein
- 70 g Zitronat
- 70 g Orangeat
- 200 g Mandeln
- 80 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Zucker
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 250 g Butter, in Stücken
- ½ TL Zimt
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- Wasser zum Bestreichen
- 4 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1235 kJ / 295 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5 Std.
Pflaumen-Quark-Stollen
12 Std.
Christstollen, klassisch
4 Std.
Aprikosen-Ingwer Konfitüre
1h
Bellini-Konfitüre
40 λεπτ.
Badische Apfeltorte
1h 40min
Dinkel-Walnuss-Stollen
27 Std.
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Mohnstollen
26 Std.
Christstollen
12 Std.
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 Min
Quarkstollen
1h 10min