Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g reife Tomaten, geschält, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3054 kJ / 718 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 173 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orangenkonfitüre
45min
Kirsch-Ketchup
1 Std. 25 Min
Trauben-Chutney
25min
Tomatenketchup
1h 20min
Pfirsich-Vanille-Aufstrich
25min
Tomaten-Ketchup
1h 30min
Melonenkonfitüre
30min
Tomatenkern-Konfitüre
25min
Peperoni-Apfel-Konfitüre
45min
Birnen-Senf
30min
Ketchup aus frischen Tomaten
1h 20min
Birnenkonfitüre
20min