Zařízení & příslušenství
拿坡里紅蘿蔔麵
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
蒜頭15 克
-
奶油20 克
-
法蘭克福香腸 切斜片(厚約1公分)100 克
-
罐裝切碎番茄250 克
-
番茄醬100 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
紅蘿蔔 (約1根),刨絲或切絲200 克
-
青椒 切條(寬約0.5公分)50 克
-
帕瑪森起士粉15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2400.8 mg
Protein
18.7 g
Kalorie
2173.8 kJ /
520 kcal
Tuk
27.5 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
59.4 g
Sacharidy
51.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬菜偽麵條
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan