Zařízení & příslušenství
香辣蒜味牛蒡麵
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 切段15 克
-
油15 克
-
罐裝切碎番茄300 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
牛蒡 (約2枝),去皮,切斜段(長約4公分)500 克
-
帕瑪森起士粉15 克
-
九層塔 取葉5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1477.3 mg
Protein
13.2 g
Kalorie
1591.4 kJ /
380.7 kcal
Tuk
14.5 g
Vláknina
12.7 g
Nasycený tuk
8.2 g
Sacharidy
52.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬菜偽麵條
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan