Zařízení & příslušenství
鮮蝦櫛瓜麵
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
櫛瓜 洗淨,切絲或刨絲300 克
-
鹽1 茶匙
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
油漬鯷魚10 克
-
帶殼蝦 去鬚腳和腸泥250 克
-
白酒30 克
-
水15 克
-
糖¼ 茶匙
-
罐裝墨西哥辣椒(jalapeño) 切碎20 克
-
去核黑橄欖 切片30 克
-
帕瑪森起士粉20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1677.1 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
1037.7 kJ /
248.3 kcal
Tuk
14.2 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
155.8 g
Sacharidy
10.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬菜偽麵條
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan