Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 - 3 EL Brotbrösel zum Ausstreuen
- 100 g brauner Zucker
- 1 Stück Zimtstange (3 cm)
- 1600 g Äpfel, z.B. Boskop (8-10 Stück), geschält, in Würfeln (1,5 cm)
- 2 EL Zitronensaft (30 g)
- 320 g Zucker
- 6 Eier
- 450 g Mehl
- 1 Päckchen Backpulver
- 20 g Rum (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1687 kJ / 403 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 Std.
Apfel-Streuselkuchen
1 Std. 30 Min
Kirschkuchen vom Blech
1 Std. 20 Min
Gedeckter Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Topfentorte mit Birnen
4h 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen mit Amarettini-Streusel
1 Std. 30 Min
Pflaumen-Sandkuchen
1 Std. 40 Min
Birnen-Obersschnitten
1 Std. 30 Min
Gedeckter Apfelkuchen
8 Std.
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1 Std. 10 Min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 Std. 20 Min