Zařízení & příslušenství
Laugenbrezeln
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
9 Stück
Suroviny
Teiglinge
-
Wasser, kalt235 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz3 TL
-
Zucker½ TL
-
Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Dinkelmehl Type 630100 g
-
Backmalz1 TL
-
Schweineschmalz40 g
Lauge und Fertigstellung
-
Natron2 TL
-
kochendes Wasser50 g
-
grobes Salz (z.B. Steinsalz) zum Bestreuen
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
8 g
Kalorie
1099 kJ /
263 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Laugenbrezeln
1hod. 15min.
Laugen Croissants
1hod.
Weinknorzen (Weinreben)
17hod. 35min.
Tiroler Schinkenbrot
16hod. 15min.
Bier-Ähren
14hod.
Brez'n
15hod. 45min.
Baguettes Rustica
15hod.
Kleiner Laugenkranz
2hod. 10min.
Hefezopf "Take five"
2hod. 20min.
Körner-Hörnchen
45min.
Baguette Rustica
4hod. 20min.
Käse-Hafer-Brötchen
40min.