Laugenbrezeln
TM6 TM5

Laugenbrezeln

4.3 (125 hodnocení)

Suroviny

Teiglinge

  • 235 g Wasser, kalt
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 3 TL Salz
  • ½ TL Zucker
  • 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 100 g Dinkelmehl Type 630
  • 1 TL Backmalz
  • 40 g Schweineschmalz

Lauge und Fertigstellung

  • 2 TL Natron
  • 50 g kochendes Wasser
  • grobes Salz (z.B. Steinsalz) zum Bestreuen

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
1099 kJ / 263 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
45 g
Tuk
6 g
Vláknina
2.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty