Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teiglinge
- 235 g Wasser, kalt
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 1 TL Backmalz
- 40 g Schweineschmalz
Lauge und Fertigstellung
- 2 TL Natron
- 50 g kochendes Wasser
- grobes Salz (z.B. Steinsalz) zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Hefezopf "Take five"
2 Std. 20 Min
Gerstenbackmalz
50h 50min
Naturjoghurt
12 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Laugenecken
3h
Brez'n
15h 45min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Kartoffeln für viele
35min