Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Butter, weich, in Stücken,
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Backpulver
- 150 g dunkle Kuvertüre, in Stücken
- 250 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht
- 4 Eier (Größe M)
- 100 g Schlagobers
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 96 mg
Alternativní recepty
Wiener Rehrücken
3h 40min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Obstkuchen
1h
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Pizza Prosciutto
35 Min
Sacher-Gugls
1h 30min
Marillenkuchen
1h 30min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min