Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crème Pâtissière
- 330 g Milch
- 70 g Zucker
- 30 g Maisstärke
- 3 Eidotter
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
Erdbeersauce
- 100 g Erdbeeren
- 50 g Gelierzucker 1:1
Brandmasse
- 180 g Wasser
- 70 g Milch
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 175 g Weizenmehl, glatt
- Butter zum Einfetten
- 5 Eier (Größe M)
Fertigstellung
- 250 g Schlagobers, 36% Fett, kalt
- 3 Päckchen Sahnesteif
- 350 g Beeren, gemischt, frisch (z. B. Erdbeeren, Himbeeren, Heidelbeeren, Brombeeren, Ribisel)
- frische Minzeblättchen zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2078 kJ / 496 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 128 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Kardinalschnitten
3h
Brandteig
2h
Brandteig
2h
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4h 30 min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Brandteig
2h
Indianer mit Schlagobers
2 Std. 15 Min
Mini Tarteletts mit weißer Schokolade und Himbeeren
12h
Orangen-Sauerrahm-Torte
5h 30min
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min