Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro
- 50 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 - 600 g de callos cocidos y escurridos
- 330 g de caldo de carne
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7.06 g
- Sacharidy
- 17.29 g
- Tuk
- 10.21 g
- Vláknina
- 8.45 g
Alternativní recepty
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 min
Caldo gallego exprés
30 min
Garbanzos con oreja
1h 15min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Callos a la asturiana
1 godz. 20 min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 godz. 10 min
Arroz con conejo
1h 15min