
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro
- 50 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 - 600 g de callos cocidos y escurridos
- 330 g de caldo de carne
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 189 kcal / 791 kJ
- Protein
- 7.06 g
- Tuk
- 10.21 g
- Sacharidy
- 17.29 g
- Vláknina
- 8.45 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1hod.
Callos a la madrileña
1hod. 50min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Guiso de judías con costillas
40min
Cocido montañés
14hod. 20min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18hod. 30min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1hod. 10min
Garbanzos con oreja
1hod. 15min
Callos a la asturiana
1hod. 20min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17hod.
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4hod.
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min