Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro
- 50 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 - 600 g de callos cocidos y escurridos
- 330 g de caldo de carne
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7.06 g
- Sacharidy
- 17.29 g
- Tuk
- 10.21 g
- Vláknina
- 8.45 g
Alternativní recepty
Potaje de repollo con restos del cocido
40min
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Costillas al vino con arroz
1u.
Garbanzos con oreja
1 Std. 15 Min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Judías blancas con costillas
45min
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Callos a la asturiana
1 Std. 20 Min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1u.
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min