Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de cebolla
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de zamburiñas verticalmente para que circule el vapor
- 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimentón dulce
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 50 g de salsa de tomate
- 1000 g de caldo de pescado
- 300 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1154 kJ / 276 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con cangrejos de río
35min
Arroz con cangrejos de río para dos
25min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 godz. 20 min
Arroz caldoso con mejillones
50 min
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz con gulas y gambones
35min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz meloso con cigalas
45min
Risotto de calamares y langostinos
1h
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min