Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 huevos duros
- 120 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
1
cucharadita de pimentón dulce
nebo 1 cucharadita de pimentón picante - 1 pellizco de hebras de azafrán
- 150 g de filetes de merluza fresca en trozos
- 4 de palitos de cangrejo
- 1300 g de caldo de pescado
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 50 - 60 g de pan duro en trozos
- 2 latas de almejas al natural (en conserva) con su jugo (aprox. 120 g c/u)
- 250 g de langostinos crudos grandes pelados (en trozos de 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 406 kJ / 98 kcal
- Protein
- 12.05 g
- Sacharidy
- 2.23 g
- Tuk
- 4.44 g
- Vláknina
- 0.27 g
Alternativní recepty
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Patatas guisadas con gambones
1 godz.
Sopa marinera asturiana
45 min
Guiso "mar y tierra"
50min
Sopa de mejillones con fideos
30 min
Sopa de ajo con pescado
45 min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1 godz.
Sopa de berberechos y gambones
50min
Sopa a la riojana
45 min
Fabes con almejas
30 min
Crema de gambones
45 min
Sopa de pescado y arroz
45 min