Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Beignets au four
2h
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Baguette viennoise au chocolat
2 Std. 45 Min
Pain au lait à la crème vanillée
40 min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Bretzels sucrés
4 Std.
Brioche au chocolat
5h 15 min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Petits pains au lait au caramel
4 Std.
Gâteau battu
3 Std.
Brioche parisienne
24h