Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Brioche
8h
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Briochettes en éventail
3hod. 35min
Baguette tradition et baguette épi
5sa 15 dk
Miniviennoiseries express
5hod. 20min
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Pain au lait à la crème vanillée
40min
Brioche parisienne
24u.
Brioche "super bonne"
3h