Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de beurre
- 80 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelle
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de pâtes sèches, type penne
- 60 g de fromage à tartiner, type Kiri®
- quelques tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1780.3 kJ / 425.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 122.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Pâtes au pesto d'avocat
25 Min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Spaghetti aux boulettes
1h
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Riz à la sauce tomate et au thon
30 min