Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ oz vegetable oil
- ½ inch fresh ginger root, peeled
- ½ kiwi, peeled
-
16
oz beef short ribs, bone in, cut into pieces (2 in.)
nebo 16 oz beef short ribs, flanken cut, cut into pieces (2 in.) - 1 ½ oz brown sugar
-
1
oz Chinese wine, Shaoxing wine
nebo 1 oz dry sherry - 1 oz rice wine vinegar
- 1 oz soy sauce
- green onion, chopped to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2208.1 kJ / 527.8 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 44.7 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 448.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Peanut Butter Banana Dream
35 Min
Orange Herb Chicken and Rice
50 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min