Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ oz vegetable oil
- ½ inch fresh ginger root, peeled
- ½ kiwi, peeled
-
16
oz beef short ribs, bone in, cut into pieces (2 in.)
nebo 16 oz beef short ribs, flanken cut, cut into pieces (2 in.) - 1 ½ oz brown sugar
-
1
oz Chinese wine, Shaoxing wine
nebo 1 oz dry sherry - 1 oz rice wine vinegar
- 1 oz soy sauce
- green onion, chopped to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2208.1 kJ / 527.8 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 44.7 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 448.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kung Pao Chicken
1h 5 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2hod. 50min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min