Zařízení & příslušenství
Crown Roast of Lamb
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
8 portions
Suroviny
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1789 mg
Protein
50 g
Kalorie
3268 kJ /
781 kcal
Tuk
45 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
15 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spring Into Easter
16 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Noodle Soup
50min.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Plum Clafoutis
1hod. 15min.
Chicken Coq au Vin (Betty)
2hod. 15min.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min.
Egg Free Pistachio Ice Cream
8hod. 20min.
Beef Wellington (Ben)
10hod. 10min.
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1hod. 50min.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min.
Honey Garlic Glazed Drumettes
2hod. 45min.
Fruit Smoothie
5min.
Broccoli and Cheddar Soup
40min.