
Zařízení & příslušenství
Crown Roast of Lamb
Příprava 20min
Celkový 1hod. 40min
8 portions
Suroviny
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
781 kcal /
3268 kJ
Protein
50 g
Tuk
45 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
15 g
Sodík
1789 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Spring Into Easter
16 recept
USA
USA