Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to rub
- 2 racks of lamb, frenched and crowned (see Tip)
- 16 oz day old bread, cubed (1 in.), (see Tip)
- 32 oz water
- 28 oz butternut squash flesh, cut into pieces (1 in.)
- 6 oz red onions, in pieces
- 3 oz carrots, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- ¼ bunch parsley
- 2 garlic cloves
- 5 - 8 fresh sage leaves, to taste
- 8 oz bacon, sliced (½ in.)
- 6 oz chicken broth
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3268 kJ / 781 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1789 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Strawberry Cinnamon Rolls
4 godz. 15 min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Homemade BBQ Sauce
50 min
Pozole Verde
2h
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Chicken Enfrijoladas
50 min