Zařízení & příslušenství
Eggplant Sauté
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
2 green onions, curled (see Tip)green onions cut on the bias2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
510 mg
Protein
2 g
Kalorie
1084 kJ /
259 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saucy Sautés
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min.
Stir-Fried Vegetables
15min.
Sautéing 14 oz Eggplant
35min.
Sautéing 7 oz Eggplant
30min.
Mixed Mushroom Sauté
30min.
Asparagus with Cashew Cream
20min.
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min.
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min.
Sautéed Cauliflower
25min.
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min.
Broccoli Sauté
20min.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min.