
Zařízení & příslušenství
Eggplant Sauté
Příprava 5min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
green onions cut on the bias2
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
259 kcal /
1084 kJ
Protein
2 g
Tuk
22 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
510 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saucy Sautés
10 recepty/-ů
USA
USA