Eggplant Sauté

Eggplant Sauté

4.3 38 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger peeled, sliced
    ½ oz
  • sesame oil
    1 oz
  • oyster sauce
    2 oz
  • fish sauce
    1 tsp
  • sugar
    1 tbsp
  • chili broad bean paste
    1 tsp
  • cornstarch divided
    3 tsp
  • vegetable oil
    2 oz
  • Thai eggplants cubed (1 in.)
    20 oz
  • fresh basil leaves chopped
    10
  • green onions cut on the bias
    2
    2 green onions, curled (see Tip)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 510 mg
Protein 2 g
Kalorie 1084 kJ / 259 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...