Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
nebo 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 507 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kung Pao Chicken
1h 5 min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Sweet and Sour Pork
35min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Chicken Adobo
1h 25min
Asian Sloppy Joes
1h 50min