Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
nebo 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 507 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mushroom and Beef Burger
1h
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Chicken Noodle Soup
50 min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Spaghetti Carbonara
40min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Asian Stir Fry with Noodles
1 Std. 5 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min