Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rub
- 2 oz salt
- 2 oz garlic powder
- 3 tbsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp black peppercorns
- 1 heaping tbsp onion powder
- 1 tbsp dried thyme leaves
- 2 cinnamon sticks
- 6 dried ancho chilies
- 160 oz beef ribs (10 lbs., approx. 2 racks)
Sauce
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 ⅖ oz dried guajillo chilies, seeded and deveined
- 3 oz ancho chilies, seeded and deveined
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp fresh marjoram leaves
- 1 tsp dried thyme leaves
- 5 oz apple cider vinegar
- 15 oz water
- 2 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Chicken Mole
50min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h