![Beef Adobo Beef Adobo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6BEF1A6-7DC7-4131-9DCC-27F5F5DE0AFD/Derivates/45D7394E-F12A-4E37-8F78-13DB397D6EFA.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rub
- 2 oz salt
- 2 oz garlic powder
- 3 tbsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp black peppercorns
- 1 heaping tbsp onion powder
- 1 tbsp dried thyme leaves
- 2 cinnamon sticks
- 6 dried ancho chilies
- 160 oz beef ribs (10 lbs., approx. 2 racks)
Sauce
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 ⅖ oz dried guajillo chilies, seeded and deveined
- 3 oz ancho chilies, seeded and deveined
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp dried Mexican oregano leaves
- 1 tsp fresh marjoram leaves
- 1 tsp dried thyme leaves
- 5 oz apple cider vinegar
- 15 oz water
- 2 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
New England Clam Chowder
45min
Flan Pudding
3h
Squid Ink Pasta
1 godz.
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Beef Barbacoa
2 Std.
Chicken Mole
50 min
Pork Tortas
2h 20 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Baked Crab Dip
15min
Tortilla Soup
25min
Lobster Bisque
1h 50min