
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g bal
- 1800 g su
- 500 g kuru kayısı (gün kurusu), ikiye bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 104 kcal / 436 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0.1 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15min
Elma Kompostosu
20min
Muzlu Hurmalı Badem Sütü
15min
Musakka
1hod. 10min
Şeftali Kompostosu
3hod. 30min
Arpa Şehriye Pilavı
1hod.
Reyhan Şerbeti
4hod. 30min
Hibiskus Şerbeti
3hod. 25min
Çiğ Börek
1hod. 10min
İşkembe Çorbası
1hod. 20min
Hatay Usulü Fellah Köftesi
1hod. 5min
Kabak Tatlısı
7hod.