Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g badem
- 1000 g süt
- 150 g şeker
- 1 ½ yk gül suyu (volitelně)
- 4 adet Güllaç yaprağı
- 40 g toz Antep fıstığı, süslemek için (volitelně)
- gül yaprağı, kuru, süslemek için (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1756.3 kJ / 419.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 56.2 g
- Tuk
- 18.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Damla Sakızlı Muhallebi (3 porsiyon)
2h 20min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Rendelenmiş havuç
10min
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5h 40min
Frambuazlı Cheesecake
1 Std. 35 Min
Etsiz Çiğ Köfte
50min
İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Kabaklı Börek
1h 10min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1 Std. 5 Min
Dereotlu Poğaça
45min
Yoğurtlu Havuç
50min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3 Std. 25 Min