
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g badem
- 1000 g süt
- 150 g şeker
- 1 ½ yk gül suyu (volitelně)
- 4 adet Güllaç yaprağı
- 40 g toz Antep fıstığı süslemek için (volitelně)
- gül yaprağı kuru, süslemek için (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 419.5 kcal / 1756.3 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 56.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabaklı Börek
1hod. 10min
Ballı Demirhindi Şerbeti
5hod. 50min
Bal Peteği Şekerlemesi
1hod. 30min
İrmikli Puding
20min
Bademli Karamel Şekerlemesi
1hod. 45min
Arpa Şehriye Pilavı
1hod.
Hibiskus Şerbeti
3hod. 25min
Keşkül
3hod. 20min
Pide
1hod. 20min
Çikolata Soslu Muhallebi
3hod. 20min
Damla Sakızlı Muhallebi (3 porsiyon)
2hod. 20min
Açma
2hod.