Zařízení & příslušenství
Güllaç
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 25min.
6 porsiyon
Suroviny
-
badem100 g
-
süt1000 g
-
şeker150 g
-
gül suyu (volitelně)1 ½ yk
-
Güllaç yaprağı4 adet
-
toz Antep fıstığı (volitelně) süslemek için40 g
-
gül yaprağı (volitelně) kuru, süslemek için
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porsiyon
Protein
10 g
Kalorie
1756.3 kJ /
419.5 kcal
Tuk
18.2 g
Sacharidy
56.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESKİMEYEN TARİFLER
20 recepty/-ů
Turecko
Turecko