Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g kuru fasulye
- 1000 g su, fasulyeleri ıslatmak için üzerlerini 3 parmak geçecek kadar ekstra su
- Nutriční hodnoty
- na 550 g
- Kalorie
- 324.3 kJ / 77.5 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 55 mg
Alternativní recepty
Etli Türlü
1h 20min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Brak ocen
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Pancar Carpaccio
Brak ocen
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Brak ocen
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 Min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min