Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (53-63 g c/u)
Crema de chocolate y batata
- 400 g de batata con piel
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) sin azúcar, en trozos
- 140 g de leche
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
Montaje
- 150 g de chocolate negro (70% de cacao) sin azúcar, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 571 kJ / 136 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 41.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantecados
2h
Tarta Papá Noel
4h
Tarta de toffee con palomitas y chocolate
4h
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1 godz. 30 min
Bambas Boston cream
2h
Pastelitos de miel marroquíes
1h
Minirroscón de Reyes
3h
Napolitanas de chocolate
6 Std. 30 Min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Bizcochos de naranja y avellanas con chocolate para dos
35 min
Triángulos de chocolate
4h 30min
Milhojas de merengue
1h 40min