Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 250 g de cebolla en cuartos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de tomate frito estilo casero
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 4 latas de berberechos al natural (en conserva), escurridos (aprox. 240 g)
Masa
- 500 g de harina de maíz (p. ej. Special Line®)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de aceite de oliva
- 250 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13.97 g
- Sacharidy
- 57.59 g
- Tuk
- 22.47 g
- Vláknina
- 3.98 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de raxo
2h 30 min
Orejas de carnaval
30 min
Empanada de sardinas
1h 15 min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Empanada de bacalao y manzana
1 Std. 40 Min
Empanada de maíz con congrio
2h
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1u. 50min
Filloas
1h
Vieiras "Rias baixas"
1h 10 min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min