Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 200 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
Bolognese-Sauce
- 200 g gemischtes Gemüse (Staudensellerie, Möhre, Zwiebel), in Stücken
- 40 g natives Olivenöl
- 800 g Hackfleisch, gemischt (halb Schwein, halb Rind)
- 100 g trockener Weißwein
- 300 g stückige Tomaten
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
Béchamel-Sauce
- 1000 g Milch
- 80 g Butter, in Stücken
- 100 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Muskat
Lasagne-Zubereitung
- Butter zum Einfetten und zum Belegen
- 250 g Lasagneplatten, trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4161 kJ / 994 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Lasagne
2 Std. 20 Min
Express-Auflauf "Schwyz"
1 Std. 10 Min
Fleischbällchen süß-sauer mit Mandarinen, Gemüse und Reis
45min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Spaghetti Carbonara
35min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Pizza Margherita
1h 45min
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3 Std. 30 Min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min
Apfelmuffins
40min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Hackbraten "Falscher Hase"
1 Std. 30 Min