
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semmelknödelteig
- 300 g Brötchen, altbacken (ca. 6-7 Stück), in dünnen Scheiben (1 cm)
- 5 Stängel Petersilie abgezupft
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 25 g Butter
- 220 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
Rindergulasch und Fertigstellung
- 3 Knoblauchzehen
- 450 g Zwiebeln halbiert
-
30
g Pflanzenöl
nebo 30 g Butterschmalz - 750 g Rindergulasch in Stücken, gut abgetrocknet
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 350 g Tomaten in kleinen Stücken
- 200 g Rotwein
- 2 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
½
TL Kümmel, gemahlen
nebo ½ TL Kümmel, ganz - 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran
- 3 Lorbeerblätter
- 5 Wacholderbeeren
-
1
Prise Nelkenpulver
nebo 2 Gewürznelken -
Pflanzenöl
nebo Butterschmalz - 300 g Wasser
- 30 g Mehl
- 200 g Paprika, gemischt in dünnen Streifen (ca. 5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 554 kcal / 2317 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3hod.
Chili con Carne
50min
Lasagne Bolognese
2hod. 30min
Chili con carne
40min
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1hod.
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1hod. 40min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Serbisches Reisfleisch
2hod. 50min
Gefüllte Paprika mit Reis und Paradeissauce
1hod. 35min
Paprikagulasch
1hod. 25min
Rindsrouladen
1hod. 30min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1hod. 15min