Kompatibilní verze
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panini ai cereali
- 210 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina multicereali
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- semi misti q.b.
Frittata alle zucchine e pomodori
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 40 di cipollotto verde a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucchine a rondelle (circa 2-3 mm)
- 2 pizzico di sale
- 3 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 1 pomodoro a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2033 kJ / 486.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 788.5 mg
Alternativní recepty
Piadina integrale farcita
40 min
Focaccine con pomodorini
3 Std. 40 Min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Farina di farro
10 Min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40 min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3u. 10min
Focaccine integrali farcite
3 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Buns (panini classici per hamburger)
4u. 35min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min