Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di gherigli di noci
- olio extravergine di oliva q.b.
- 400 - 500 g di lonza di maiale, in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
- 200 g di pancetta affumicata a fette (spessore 0.5 cm)
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 300 g di patate novelle
- 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 38.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5 Std.
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Baccalà alla mediterranea
1h 30min
Casoncelli alla bergamasca
2h 30min
Arrosto di spalla di agnello
3j
Zuppa di funghi pioppini e cotechino
45 Min
Lonza alla salvia
1ωρ. 10 λεπτ.
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50min
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Coniglio in porchetta
1h 20min
Pasticcio di carne e cavolfiori
1 Std.