Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di gherigli di noci
- 400 - 500 g di lonza di maiale, in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
- 200 g di pancetta affumicata a fette (spessore 0.5 cm)
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 300 g di patate novelle
- 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 38.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1u.
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2h 30min
Rosa di Parma
1h 10min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30 min
Medaglioni di maiale con salsa alla senape e patate (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1u.
Arrosto di vitello arrotolato
2u.