Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di farina tipo 0
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 250 g di latte
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
- 80 g di provola a cubetti (1 cm circa)
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (15 g)
- 2 uova sode, sbucciate e in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortine all'albicocca
45 Min
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1j
Plumcake salato di primavera
1j
Colomba Vegan
3sa
Torcion dolce
3h 30min
Colomba cioccocaffè
1h 10 min
Colomba salata
3h 10min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3sa
Mini flan al pan di Spagna
2h 45 min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40 min
Colomba salata mortadella e pistacchi
1j
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1j 30 menit