Zařízení & příslušenství
凉拌菠菜
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
水1630 克
-
新鲜菠菜 洗净切去除根,一切二500 克
-
冰水 冷却浸泡用适量
-
蒜头2 瓣
-
生抽20 克
-
芝麻酱80 克
-
蚝油5 克
-
醋15 克
-
芥末酱 依个人口味调整1 小撮
-
糖5 克
-
麻油5 克
-
白芝麻 熟的,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
997.1 mg
Protein
15.7 g
Kalorie
1626 kJ /
389 kcal
Tuk
25.5 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
27.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日凉拌菜
10 recepty/-ů
Čína
Čína