Zařízení & příslušenství
炒菌菇
Příprava 5min.
Celkový 20min.
1 完整食谱
Suroviny
-
水30 克
-
新鲜综合菇类 切块400 克
-
橄榄油20 克
-
盐 调味用
-
黑胡椒粉 调味用
-
新鲜综合香草 装饰用(可省略)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食谱
Sodík
1149 mg
Protein
9.4 g
Kalorie
1109.5 kJ /
264.2 kcal
Tuk
21.7 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sacharidy
0.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
高温基础专辑
17 recepty/-ů
Čína
Čína