Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 400 g di semola di grano duro rimacinata
- 10 g di sale + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di passata di pomodoro
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- 10 olive
- origano secco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Panzerottini TM6
4h
Focaccia barese TM6
4h
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2óra 30p
Panzerotti
5 Std.
Pucce
7h
Focaccia a bastone
5 Std.
Pettole pugliesi
3h
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Focaccia barese
2hod. 55min
Pizza napoletana
9h