Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 400 g di semola di grano duro rimacinata
- 10 g di sale + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di passata di pomodoro
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- 10 olive
- origano secco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Panzerotti
5h
Focaccia a bastone
5h
Panzerottini TM6
4h
Pucce
7h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia barese TM6
4h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Pizza napoletana
9h