Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 4 uova (da 60 g circa, vedere consigli)
- 120 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 704.8 kJ / 168.4 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Crema al burro al cacao
10 Min
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Glassa al cioccolato
20 min
Pasta Choux
2 Std.
Panna montata
10 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 Std.
Glassa di zucchero
10 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Pasta biscotto
1 Std.