Zařízení & příslušenství
Caramelizing 7 oz Onions
Příprava 10min.
Celkový 40min.
1 portion
Suroviny
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)7 oz
-
water1 oz
-
salt2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
406 mg
Protein
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Boiled Pasta
20min.
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min.
Sautéing 14 oz Eggplant
35min.
Sautéing 7 oz Eggplant
30min.
Mixed Mushroom Sauté
30min.
Sautéing 7 oz Leeks
Žádné hodnocení
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min.
Sautéing Onions and Garlic
20min.
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min.
Sautéing 10.5 oz Onions
Žádné hodnocení
Sautéing 7 oz Onions
20min.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min.